Uspješno odrađen humanitarni malonogometni turnir na Borlinu uz suradnju Mjesnog Odbora Borlin

INFORMATIČKI CENTAR KIS u suradnji sa Mjesnim Odborom Borlin po prvi put uspješno je odradio humanitarni malonogometni turnir na Borlinu, igralište “MAGAZIN”.Jako smo zadovoljni sa odazivom ekipa koji su se natjecali i odazivom posjetitelja koji su pratili turnir i navijali za igrače.

Posebno bi se zahvalio dragim gostima koji su uveličali turnir svojim dolaskom Toti Dedić predsjednik udruge “SVJETSKA ORGANIZACIJA ROMA” koji se bori LOPTOM PROTIV NASILJA, RASIZMA, DISKRIMINACIJE I SIROMAŠTVA.

Također se zahvaljujem višestruko nagrađivanoj sportašici i trenerici Mariji Matuzić – Maca Maradona na svom dolasku i zaigrela sa ekipom beskučnika iz udruge “MILOSRĐE”.

Puno hvala pjevačima Nihad Kantarđić Điđi & Alen Polo na dolasku i svojim glazbenim umiječem uveseljavali goste i igrače tijekom i nakon turnira.

Zahvaljujem se posebno donatorima: PČELARSKA  UDRUGA KARLOVAC, RESTORAN BAKI, PEKARA LEKAJ, PEKARA DUBOVAC, PEČENJARA DARIO, PEČENJARA FANJAK, MESNICA KUŠAN na svojim donacijama koji su se pobrinuli da gosti i igrači ne budu gladni.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *